Chauffeursdiensten

ChauffeursdienstenHet inhuren van een privé chauffeur wil niet per definitie betekenen dat u een beveiliger inhuurt. Het voordeel bij Apex360 is wel dat wij dit uitstekend kunnen combineren. Dus of u nu een directie chauffeur, VIP chauffeur, pakket chauffeur, short- of longterm chauffeur nodig hebt, bij Apex360 denken we graag mee en is alles bespreekbaar.

ChauffeursdienstenAls u een chauffeur inhuurt staat het comfort boven aan. Uw reis moet aangenaam en zorgeloos verlopen. Denk aan het voorbereiden van een vergadering. De auto waar u in vervoerd wordt kan dienen als uw mobiele werkplek. Als u een blessure heeft en comfortabel vervoerd wil worden, is dit uiteraard ook mogelijk. Net zoals samen met uw gezin vervoerd worden bij een mogelijke dreiging. Zo kunt u uw aandacht volledig vestigen op uw gezin en zorgen wij voor de veiligheid van u en uw gezin.

ChauffeursdienstenEr zijn dus situaties genoeg waarin u gebruik kunt maken van de diensten van een privé chauffeur. De chauffeur kan op elke gewenste locatie op u wachten zodat deze weer snel beschikbaar is. Het kan ook zo zijn dat u de chauffeur juist graag dicht bij u heeft en juist gebruik wil maken van zijn service als gastheer of persoonsbeveiliger. Al deze mogelijkheden zijn bespreekbaar, om zo een compleet plan te maken naar uw wensen.

“Always give customers more than they expect to get”