Horecaportier training

Als portier wil je ongewenst gedrag beperken. Dit begint al bij de selectie aan de deur. Door deze selectie maak je het je collega’s die binnen staan een stuk makkelijker.
Veilig deurbeleid, substantie misbruik, agressie, delier, of zelfs psychose zijn de belangrijkste aspecten waar een portier tegenaan loopt. We willen ook graag aandacht besteden aan gedragsvormen (beïnvloedbaar gedrag, beïnvloedbaar gedrag en ontremd gedrag) en agressie vormen. Het erkennen van gedrags- en agressie vormen geeft je als portier handvaten om orde te houden en/of te herstellen.
 
Ook wordt er in deze training aandacht besteed aan communicatievaardigheden en uitzettingstechnieken. Portofoon verkeer dient duidelijk en bondig te zijn. Spreek vooraf codes af die voor iedereen te begrijpen zijn.
Er zijn veel verschillen uitzettingstechnieken die in verschillende situaties ingezet kunnen worden. Door realistische scenario’s te creëren kunnen we bekijken welke techniek voor jou goed werkt. Door verschil in postuur, lengte, kracht, achtergrond zal dit per portier verschillen. Dit onderzoeken we graag.
Denk hierbij aan begeleiding via een trap, vastklampen aan bar, meerdere personen (groepen), portiek (kleine ruimte), glaswerk (glazen of flessen), wapens en ontwapenen.
 
Ook maken wij gebruik van reacties die opgeroepen worden vanuit je limbisch brein. Daarnaast komt onderzoek om met verstijven, vluchten en vechten om te gaan (de 3 V’s) aan bod.
Van hieruit een naadloze verbinding maken tussen psychologische fases en fysieke vertaling geeft je de juiste oplossing op agressieve confrontaties.
 
Deze training is juist bestemd voor horecaportiers of mensen die ambitie hebben aan de slag te gaan als horeca portier. Neem gerust contact op om persoonlijke wensen te bespreken.


Duur: In overleg.
Kosten: Op offerte basis.