Referenties

Yessica van den Burg - Teamleider Receptioniste

In de veranderende maatschappij komen mijn medewerkers steeds meer in aanraking met agressie en geweld. Om hier beter op te anticiperen hebben wij een training van Apex 360 mogen volgen. Een leerzame toepasbare training die Tonny op maat heeft gemaakt voor onze organisatie.

Een uitdaging omdat klant en gastgerichtheid bij “De Ruwenberg” voorop staan. De training heeft, mijn medewerkers gemotiveerd, zelfvertrouwen gegeven en bovenal goede tools aangereikt om adequaat te reageren op agressie aan de balie.

Nick Leidelmeijer - Kultlab

Tijdens het evenement Kannen & Kruiken Maastricht hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Apex 360.

De communicatie vooraf, tijdens en na het evenement was erg goed. Ons contactpersoon Tonny is altijd goed bereikbaar en stelt zich flexibel op.

Uitstraling van het personeel is bij onze evenementen erg belangrijk. De beveiligers kwamen representatief, (klant)vriendelijk en professioneel over.

Arno

Arno Will Manager Operations - Beveiliginc.

Wij maken al geruime tijd gebruik van de diverse diensten van APEX360 en dit altijd naar volle tevredenheid. Ik persoonlijk, ken Tonny al vanaf het begin van zijn carrière binnen de beveiligingsbranche en heb Tonny zichzelf zien ontwikkelen tot de Allround Security Professional die hij nu is: Professioneel, betrokken en gedreven.

In APEX360 hebben wij dan ook een prima beveiligingspartner gevonden die zichzelf goed kan meten aan onze hoge kwaliteitseisen.

Ahlam Gharbaoui CEO - Ahlam Consultancy

Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Apex360 naar volle tevredenheid. De twee beveiligers waren zeer professioneel, betrokken, punctueel en scherp.

Voorafgaand aan de opdracht heeft dhr. Tonny Matthijssen de situatie goed onderzocht en alle nodige voorbereidingen en communicatie met de betrokken instellingen gedaan om mijn veiligheid te waarborgen en te garanderen.

De persoonsbeveiligingsdiensten van Apex360 raad ik van harte aan. Nogmaals hartelijk dank voor uw diensten.