Tonny Matthijssen

TonnyMijn naam is Tonny Matthijssen, geboren op 1 Oktober 1980 in Roosendaal. Ik ben opgegroeid in de gemeente Rucphen en dus een echte Brabander in hart en nieren. Dit is soms nog wel te horen!

In mijn jeugd waren normen en waarden erg belangrijk, dit werd mij nadrukkelijk meegegeven in mijn opvoeding. Daardoor ben ik gedisciplineerd en sociaal sterk.

Mijn liefde voor veiligheid, diverse sporten en weerbaarheid bracht mij op vroege leeftijd in contact met Mario Loeffen. Veel van mijn kennis en kunde heb ik te danken aan Mario.

Het begon met kickboksen, daarna krav maga, mixed martial arts, armoured combat and tactics en Close Quarter Fighting System. In januari van 2018 had ik het privilege dat er gestart werd met de opleiding Register Docent Gevaarsbeheersing vanuit Bureau Op Eigen Kracht.

Het les geven en mensen zichzelf laten ontwikkelen ging mij steeds meer prikkelen. Hierdoor is via Mario het geven van trainingen in een vorm van stage ontstaan. Het betrof agressie trainingen, weerbaarheidstraingen, overval preventie trainingen en gevaarsbeheersing trainingen. De doelgroepen liepen uiteen van gerechtsdeurwaarders tot lotus acteurs tot horeca portiers.

In 2018 zal er gestart worden met de opleiding tot Register Docent Gevaarsbeheersing (RDG). Bezig blijven om mezelf te ontwikkelen en te vernieuwen is mijn motto.
 

"Sometimes a teacher, always a student"