Transportbeveiliging

TransportbeveiligingIn de transportwereld horen we steeds vaker dat er cargo buit gemaakt wordt. Dit kunnen producten of waardevolle documenten zijn. Criminelen gaan steeds verder om deze buit te kunnen maken. Apex360 verzorgd transportbeveiliging op maat. Nationaal en internationaal zowel over de weg, over de zee en door de lucht zijn wij de juiste partner voor de beveiliging van uw cargo.

TransportbeveiligingWij zullen hierbij de wetten in acht nemen die in de doorkruiste landen hanteren en hierover onze werknemers instrueren. Hierdoor wordt de kans op complicaties beduidend verminderd. Door samenwerking met lokale partijen kan er snel geschakeld worden en kunnen knelpunten geëlimineerd worden.

TransportbeveiligingOnze voorkeur gaat uit naar het inzetten van onopvallende medewerkers en voertuigen. De chauffeur en de cargo komen zo niet onnodig in de belangstelling. Dit weer met het oogpunt op de veiligheid.

TransportbeveiligingDe bezetting van het team en het aantal eventuele voertuigen word bepaald door de grote van de cargo, de duur van de reis, de waarde van de cargo en het aantal medewerkers van de opdrachtgever. Apex360 zal transparant advies uitbrengen aan de opdrachtgever om het transport veilig te laten verlopen. Desgewenst kan na het traject een uitgebreide rapportage gemaakt worden om in de toekomst op terug te vallen en eventueel kosten te besparen.

“Let the experts handle your cargo”