Zorgbeveiliging

ZorgbeveiligingZorgbeveiligers worden ingezet in diverse zorginstellingen. Deze instellingen hebben meestal een open karakter waardoor dit diverse uitdagingen oplevert. Denk aan cliënten, bezoekers en personeel wat voorzien moet worden van de juiste begeleiding en het instaan van hun veiligheid. 24/7 heeft een zorginstelling te maken met het risico op agressie en/of geweld. Dit kan gericht zijn tegen medewerkers, andere cliënten of zichzelf. Daarom is het uitermate belangrijk dat zorgbeveiligers goed getraind worden. Onze zorgbeveiligers worden getraind door een diverse Register Docenten Gevaarsbeheersing die hun specialisatie hebben in de zorg. Het taken pakket van een zorgbeveiliger is ook zeer divers. Denk hierbij aan toezicht houden op cliënten en omgeving, begeleiden van activiteiten, ingrijpen bij incidenten met agressie en/of geweld en ondersteunen met huishoudelijke taken.

ZorgbeveiligingHierdoor wordt een zorgbegeleider goed opgenomen in de groep en door deze professionele aanpak kan de zorgbeveiliger zijn werk capabel uitvoeren. Ook heeft de zorgbeveiliger een adviserende rol over veiligheid. Het is dus belangrijk dat de zorgbeveiliger aanwezig is bij evaluaties om zo op de hoogte te blijven en een strak beleid te voeren. Zorgbeveiliging is zoals u kunt zien dus een behoorlijk specialisme. Wij houden onze zorgbeveiligers graag up-to-date in diverse handelingen en methodes en daarvoor worden deze continu voorzien van onderhoudstrainingen.

ZorgbeveiligingWilt u gebruik maken van onze deskundige zorgbeveiligers neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat wij voor uw instelling kunnen betekenen.